Γνωρίστε το athermo.gr

Γνωρίστε το athermo.gr, με βιολογικό πετιμέζι Καραγγελής, λάδι και ελιές.

βιολογικό

πετιμέζι

λάδι

ελιές

 

 λαδι καραγγελης γνωριστε βιολογικο

 

 

 καραγγελης πετιμεζι λαδι athermo

               

 

Ο Γιώργος Καραγγελής γεννήθηκε στη Καλαμάτα . Κατάγεται από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Είναι πτυχιούχος του χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στην οινολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
     

Αρχικά εργάστηκε στην εταιρεία ΓΕΝΚΑ (αλκοολούχα ποτά και κρασια Cellar)και στις αμπελουργικές περιοχές Νεμέας και Μαντινείας.

 

Το 1995 ίδρυσε το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου κρασιού, νερού ,ελαίων, τροφίμων και αναλύσεων εδάφων που λειτουργεί έως σήμερα στη Μεσσήνη.
     

Συμμετέχει στη εταιρεία συμβούλων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμωνSYMPOIAS που ειδικεύεται στη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων HACCP, ISO,AGRO.
     

Aπο το 1997 έως και σήμερα είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Έχει διδάξει τα μαθήματα: Οινολογία, οργανική χημεία, χημεία γεωργικών προϊόντων, βιοχημεία και ανόργανη χημεία.
     

Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν εισηγητής σε εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης με διάφορα θέματα : Γευσιγνωσία-οινολογία, βιολογική καλλιέργεια και έδαφος, Προσαρμογή
της τυποποίησης συσκευασίας και πιστοποίησης στην νέα οικονομία, Περιβάλλον -διαχείριση
στερεών αποβλήτων, Διαχείριση απορριμμάτων Χ.Υ.Τ.Α., Οινολογία-Είδη οινοποίησης,
Αμπελουργικές περιοχές.

 

Απο το 2013 η Γ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ παράγει και διακινεί στην Ελλάδα και το εξωτερικο το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ
       

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων και διασφάλισης ποιότητας.
       

Έχει συγγράψει σειρά εκπαιδευτικών σημειώσεων για τις ανάγκες του Τ.Ε.Ι. : Οινογνωσία-γευσιγνωσία, οινολογία, οργανική, βιοχημεία, χημεία, γεωργικών προϊόντων.
       

Είναι παραγωγός ελαιολάδου από τον ελαιώνα στην ημιορεινή περιοχή Μπαλί και κρασιού από τον αμπελώνα στην περιοχή Πετρόλακα.


 

                 
                                   

 

 

 

 βιολογικο πετιμεζι ελιες γνωριστε

               

 

                 
               

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στη Μεσσήνη, σ’ έναν σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για την παραγωγή του πετιμεζιού, αλλά και στεγάζει το χημείο μας. Η μονάδα μας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο ενεργειακό κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής καλά φωτιζόμενο και αεριζόμενο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι τελευταίας τεχνολογίας για την επεξεργασία των τροφίμων. Η γραμμή παραγωγής έχει γίνει σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες που επιβάλει ο ΕΦΕΤ. Η όλη παραγωγική διαδικασία γίνεται σύμφωνα με το σύστημα ISO 22000:2005 (πιστοποιητικό συμμόρφωσης στην ενότητα των πιστοποιήσεων).Με γνώση και εμπειρία, με άριστα οργανωμένη εξυπηρέτηση που καλύπτει με αξιοπιστία και ταχύτητα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, το Χημείο του Γ. Καραγγελή προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.Παράλληλα λειτουργεί στον χώρο μας η έκθεση προϊόντων οινοποίησης και μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να κάνετε τις αγορές σας διαλέγοντας το εκλεκτό βιολογικό πετιμέζι μας, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Καραγγελής, τις ελιές,  ή τα είδη οινοπαραγωγής που σας ενδιαφέρουν.


 

                 
                                   
                                   
                                   

 

 

 βιολογικο λαδι γνωριστε πετιμεζι

 

 

 ελιες πετιμεζι λαδι καραγγελης          βιολογικο λαδι γνωριστε πετιμεζι              ελιες λαδι καραγγελης πετιμεζι

 

 

 γνωριστε πετιμεζι βιολογικο athermo

 

 

 

 γνωριστε λαδι καραγγελης ελιες

               

 

                 
               

Το Χημείο του Γιώργου Καραγγελή λειτουργεί στη Μεσσήνη και παρέχει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σ' ένα ευρύ φάσμα αναλύσεων, όπως οι αναλύσεις κρασιού και μούστου, οι αναλύσεις νερού και ελαιολάδου, οι αναλύσεις εδάφους. Παρέχονται επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες σε μελέτες ISO-HCCP. Υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Καραγγελή, το χημείο λειτουργεί με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, παρέχοντας τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε πελάτες σε όλη την επικράτεια. 

 

Με γνώση και εμπειρία, με άριστα οργανωμένη εξυπηρέτηση που καλύπτει με αξιοπιστία και ταχύτητα τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, το Χημείο του Γ. Καραγγελή προσφέρει ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες σ’ ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

 

Η γνώση και η διαρκής κατάρτιση του προσωπικού, οι άριστες υποδομές και εγκαταστάσεις και βέβαια η εμπειρία ετών και η τεχνογνωσία είναι η καλύτερη εγγύηση για άριστη εξυπηρέτηση, που έχει καταστήσει εδώ και χρόνια το Χημείο μας πολύτιμο συνεργάτη όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Το Χημείο Καραγγελή προσφέρει υποδειγματική και άρτια οργανωμένη εξυπηρέτηση σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς η χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για να στείλετε στο Χημείο μας για ανάλυση το δείγμα που θέλετε.


 

                 
                                   

 

 πετιμεζι ελιες athermo καραγγελης

 

 

 γνωριστε athermo λαδι καραγγελης

 


βιολογικό,πετιμεζι,αθερμο,καραγγελης

 header

3